جشن تولدی متفاوت در مرکز درمان سوء مصرف مواد بیمارستان 22 بهمن

مرکز درمان سوء مصرف مواد مرکز آموزشی و درمانی 22 بهمن به عنوان تنها مرکز دولتی  دانشگاه علوم پزشکی قزوین در درمان اعتیاد به مدت چندین سال است که با کادری متخصص و مجرب خدمات درمانی اعم از ، روانپزشکی، روانشناسی، مددکاری و پرستاری را به بیماران واجد شرایط ارائه می دهد.

در روز پنجشنبه  مورخ 19/11/96 به مناسبت پاکی یکی از بیماران مرکز به مدت یک سال ،جشن تولد پاکی با حضور سایر بیماران، پرسنل مرکز،مدیریت بیمارستان،مترون و مسئول واحد روانشناسی برگزار گردید ، در این جشن محمد رضا بیگدلو - مدیر مرکز ضمن تشکر از زحمات خانم دکتر صفاری زاده مسئول فنی واحد ترک اعتیاد و تیم بسیار زحمتکش مرکز بیان داشتند اعتیاد بیماری مزمن است که موجب وابستگی جسمانی و روانی فرد مصرف کننده به مواد و به تبع آن دارای  پیامدهای فردی،خانوادگی،اجتماعی است  . بنابراین اهمیت به درمان این بیماری و کاهش آسیب در آن با توجه به پیامدهای منفی بسیار برای فرد و جامعه از اولویتهای  اقدامات هر جامعه می باشد و این مراسم  صرفا به عنوان نمادی برای افزایش انگیزه و اهمیت به درمان مراجعین صورت گرفته است. در پایان  ضمن پذیرایی از مراجعان ،به رسم یادبود  ،هدیه ای به بیمار تقدیم گردید.